söndag 28 april 2013

Underbar text!

Ännu ett kort jag gjorde när jag var iväg på ÅF-träff hos Reprint. Har dock bytt ut ett svart band mot ett eget grönt med spets när jag kom hem. Tyckte det blev lite väl hårt med det svarta bandet. Gillar verkligen texten här och detta kort kommer snart att landa i en brevlåda hos en kompis som behöver detta just nu. :) Kul också att våga bryta av med ett rött band vilken jag kanske inte själv skulle gjort om det inte var just röda band som fanns att använda.
Annars är det trädgården som tar mesta tiden just nu för mig på min lediga tid. Våren har äntligen kommit och man vill tillbringa all tid man kan ute i solen och bara njuta. Grilla ute gör vi året om men nu kan man snart sitta ute och äta också.
Hoppas ni haft en lika skön och solig helg som vi haft!!

tisdag 23 april 2013

Hjärtkort

Jag har upptäckt att jag inte visat allt jag gjort när jag var iväg på ÅF-träffen uppe hos Reprint. Detta kortet är verkligen basic, basic men jag tycker det funkar här. Den här hjärtstämpeln måste jag bara investera i. Den är riktigt fin och användbar. Klicka på fotot så ser du stämpeln bättre.
Kortet är uppbyggt med distanskuddar så det blir lite 3D-effekt. Enkelt,snabbt, simpelt och snyggt!

lördag 20 april 2013

Nu köööööör vi!!


Klicka här för att komma till vårens häftigaste tävling!!
Denna chansen kan du inte missa!

onsdag 17 april 2013

Cool presentkortsvikning!!



När jag hittade denna vikningen så visste jag direkt vad jag ville göra. Där ska visserligen vara ett annat presentkort i så småningom, men jag hittade bara ett gammalt HM presentkort när jag skulle fotografera.
Detta är en superkul vikning och den är uppbyggd som ett pop-up kort. Själva chokladen är till för att när man öppnar boxen så "poppar" själva askloppet upp och presentkortet åker upp och då för att inte allt ska välta så behövs chokladen. Och choklad är ju aldrig fel?!? 
Reprints underbara papper i combo med dessa fräcka tags som jag fick när jag var på Formex i somras och deras nya virkade blommor tyckte jag blev fräckt. Jag har valt att inte dekorera asken så mycket utan låtit texterna tala istället. Ser du vad det står?

fredag 12 april 2013

Och så en liten handväska...

När jag ändå var igång så blev det en liten handväska i ett annat av de nya underbara papprena i Reprints nya A-4 serie. Som ni ser är jag inne i en väldigt avskalad period just nu. Just denna väska har jag inga mått på eftersom det är en väska som du använder en scoreboard till och "ritar" ut modellen. För mig som alltid mäter alla mina kort, askar och boxar mm för hand var det lite omständigt men den blev rätt söt tycker jag.
Ska försöka fotografera min senaste vikning nu i helgen som var helt ny för mig och verkligen användbar. Speciellt för mig som har två barn som går mycket på kalas och där man inte alltid vet vad barnen önskar sig... Så kika in här efter helgen så ska jag visa vad jag gjort.
Ha en riktigt pysslig helg!!

torsdag 4 april 2013

En liten påse

i Reprints nya härliga papper. Är otroligt förtjust i deras nya blomdekorationer också. Detta är en supersimpel påsmodell och jag har bara piffat till den genom att göra dubbla papper så jag kunde gömma magneter och låsa påsen med dem. I love magneter!!!

Partyförberedelser


Lisa fyllde 11 år för ett tag sedan och hon har inte hunnit med att fira det med sina kompisar ännu. Februarilovet kom imellan och sedan har jag börjat nytt jobb så det har varit fullt upp. För att inte tala om alla sjukdagar för barnen. Men nu är vi på gång igen och nästa fredag så är det så äntligen partydags.
Denna gången beställdes det inbjudningskort av den lite tuffare varianten. Inget gull-gull längre. Jag tyckte denna stämpeln var perfekt till hennes inbjudningkort. Sedan på insidan var det lite mer info om partyt.
Jag gillar denna kortvikningen jättemycket och den är perfekt när du ska göra lite fler kort. Dessutom fick jag ju använda mina washi-tejper i massor.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails