tisdag 30 augusti 2011

Altrad ljusask


Vi var bortbjudna förra helgen och då hade jag med en liten ljusask som en liten värdinnegåva. I asken ligger även en altrad tändsticksask men kameran vill inte riktigt som jag vill just nu så det blev bara dessa bilderna...
När jag var hemma och fikade hos Lotta i Lottas Vrå så visade hon mig några jättefina ljusaskar som hon gjort och jag blev naturligtvis sugen på att göra en sådan. Mallen till dessa hittar du hos duktiga Kamilla om du vill pröva själv. Särskilt passande tyckte jag stämpeln "Glöm inte att blåsa ut alla ljusen!" från Skogstokiga blev :)

lördag 20 augusti 2011

Lyxmellis serverad!



I senaste numret av min absoluta favorit pysseltidning Ett Trykk blev jag tokinspirerad av Kristine!! Hon hade gjort egna frukspett och jag bara kände att detta måste jag testa. På översta bilden ser ni hur det blev när jag serverade barnen "lyxmellis" häromdagen. Gissa om jag blev populär?!? Dessutom använder de spetten igen när de plockar smultron och hallon i trädgården.
Sedan gjorde jag små presentförpackningar att ge bort eftersom jag tycker detta är en perfekt sommarpresent när man går bort. Jag använde en mindre variant av bilden överst till att göra en tag som jag band på presentförpackningen för det är kanske inte jättelätt att förstå direkt vad man ska använda spetten till ;) Bak på tagen står där ett litet personligt meddelande till de vi ska gå bort till. Det är kul och enkelt att göra dessa fruktspett och man kan variera dem hur mycket som helst och det bästa av allt är att man kan använda alla de där spillbitarna som man har i massor i lådor...
Tusen tack för inspirationen Kristine!! Har ni inte varit inne och titta på hennes blogg så kila över på direkten.

lördag 13 augusti 2011

Muffinstag

Idag överlämnade jag och Vibbe en lite försenad födelsedagspresent till Lotta. Vi tänkte det kunde vara kul att hon själv fick lite uppmärksamhet innan det är dags för nummer 3 att titta ut ;)
När jag satt igårkväll och funderade på vad jag skulle göra för kort och såg att det var en utmaning på Panduros Hobby blogg att göra en tag och när jag packat in paketet i paketpappret så var det ganska självklart vad tagen skulle se ut som, eller? En väldigt enkel men dekorativ och matchande tag tyckte jag det blev.
Jag trodde vi hade koll på det mesta i pysselväg som hon har (eller hur??) men oturligt nog lyckades vi köpa något som hon själv köpt men inte packat upp ännu... Hallååååå - man måste faktiskt packa upp och meddela oss när man köper ett nytt alfabet så vi har koll...hihihi
Grattis i efterskott Lotta!!

onsdag 10 augusti 2011

Miniask till charms

Jag gjorde en liten miniask till några av mina charms som kan stå framme. Mina övriga charms ligger ju sorterade i en specialask i en väska jag har. Tänkte det kunde vara bra att ha en sådan ask framme så kan man lägga några av de senaste inhandlade där så man inte glömmer bort vad man har vilket är lätt när de ligger nersorterade.
Asken vek jag egentligen till en utmaning i våras men det är först nu jag fått tummen ur och dekorerat den vita asken... Jag har en del sådana projekt som ligger i en särskild låda där jag liksom måste vänta in den rätta inspirationen, pappret eller dekorationer och plöstligt bara lossnar det :)

onsdag 3 augusti 2011

After Eight automater


Just nu håller jag på med ett större jätteroligt alster men jag kan inte visa det ännu så får ni hålla tillgodo med två After Eight automater jag gjort. Det känns som tiden inte riktigt räcker till just nu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails